Digitalni tisk večjih formatov

Svetovanje - oblikovanje - tisk in montaža

V tem primeru govorimo o tisku na t.i. ploterje, ki uporabljajo različne vrste barvil. Nudimo vam tisk s pigmentnimi barvili UV, na samolepilno PVC folijo, ki se uporablja za foto tapete, notranje označbe, sejemske printe za izdelavo grafične podobe ali zasnove, tisk na papir, tisk na polypropilen, ki se uporablja za prenosna stojala, tisk na slikarsko platno, ki je uporabno za izdelavo slike ali za namene razstav v muzejih, sejmih, hotelih in podobno. Pigmentni tisk omogoča tisk do širine 103 cm in dolžine več metrov. Tisk je UV obstojen.

Druga vrsta tiska, oziroma barvil je namenjena UV solventnim barvilom. Na ta način tiskamo, na vinyl PVC folije, ki se potem aplicirajo na vozila, reklamne table.... torej vse kar se nahaja predvsem zunaj in je izpostavljeno večjim vremenskim obremenitvam. Tiskamo tudi na banner (transparente). Barve se sijoče, obstojnost je nekajletna. Tiskamo pa do širine v enem kosu 250 cm, dolžina pa je lahko več metrov. Transparente tudi zavarimo in jim dodamo rinke za obešanje.

Tretja vrsta tiska je tisk s sublimacijskimi barvili. Ta način tiska uporabljamo za tisk na polyesterski tekstil, ki se v končnem načinu uporablja za tisk zastav in podobno.

Kontaktirajte nas:

Naši najbolj nujni podatki:

SAMASTUR d.o.o. Šentvid pri Stični 47
Telefon: 041 717 310
Id. št za DDV:SI56286333
TRR: 34000-1006939710
E-mail: proefekt@siol.net