Najem sejemske opreme

V najem sejemske opreme spadajo elementi za izboljšanje promocije tako na področju sejemskih predstavitev, kot tudi kongresnih predstavitev, oziroma dogodkov. Pri nas lahko po ugodni ceni najamete od stolov, mizic, LCD HDMI TV, DVD, pretočnikov vsebine, stojala za prospekte, promocijske stene, promocijska izvlecna stojala, Vse artikle dostavimo, priklopimo in poskrbimo za nemoteno delovanje, na koncu pospravimo!

Za ponudbo nas kontaktirajte preko e naslova ali telefona.

Posebna ponudba:

IZPOSOJA LCD TV 42'' - 106 CM - HD - z vsemi priključki in stenskim nosilcem ali samostojnim podstavkom.

Cenik najema:

do 1 dan: 40 eur

od 1 do 3 dni / 20 eur na dan

od 3 do 10 dni / 15 eur na dan

Cena dostave in priklopa 30 eur do 100 km daleč. Cene ne vsebujejo DDV.

 

IZPOSOJA VITRINE Z LASTNO GRAFIKO - možnost polvalja ali celoten valj. Grafično predlogo lahko oredimo po vaših željah, vitrina ima lastno sijalko. Višina je 206 cm, premer pa znaša 50 cm. Vitrina je montažna in neto teže 19 kg. Lahko vsebuje prosojno zaporo iz lexana ali pa je odprta.

Cena za 1 dan najema je 10 eur. Grafika se obračuna naknadno! Dostava in postavitev do 100 km je 30 eur. Cena je brez DDV.

 

ROLL UP STOJALA 200 × 100 CM - ponudba kot je še ni bilo. organizirate dogodek ali razstavo. Potrebujete mobilno stojalo ali več kosov. pri nas težav ni! Edini v Sloveniji vam nudimo najem stojala do 30 dni brezplačno pod pogojem da pri nas natisnemo grafiko, ki je cenovno prav tako najugonejša in sicer samo 40 eur. Ko razstavo zaključite nam stojala vrnete, grafika pa je vaša last in jo ob primerni hrambi lahko uporabitev večkrat. Stojala so v torbah in enostavna za postavitev 30 sek. Teža stojala s torbo in grafiko 1 kg. Stojalo je možno tudi kupiti! Cena ne vsebuje DDV.

 

IZPOSOJA STOJALA ZA PROSPEKTE - stojalo za prospekte odlikuje čvrst sistem, odporen na mehanske poškodbe in stabilna postavitev. vsebuje 5 predalnikov za prospekte velikosti A4. Teža stojala je 6,5 kg in je zložljiv. Cena za 1 dan najema je 5 eur. Dostava se obračuna naknadno. Je izredno enostaven za postavitev. Cena ne vsebuje DDV.

 

POP UP STNENA - FABRIC 225 × 223 CM RAVNA - odlična izbira za kratkotrajne dogodke. Lahko jo uporabite kot image za vašo predstavitev, kot ozadje za medijsko poročanje ali javljanje, kot del scene. Lahko jih vežemo v več delov v skupino in tako ustvarimo vrhunski vizualni učinek istočasno ločimo prostore itd. Edini v Sloveniji vam nudimo edinstveno možnost brezplačnega najema do 7 dni. Edini pogoj je da pri nas naročite grafiko, ki je prav tako ugodna in znaša 180 eur. Vsebuje pa tisk, šivanje in oprijemalnega ježka. Čas za izdelavo grafike je do 7 dni. Grafika ostane v vaši lasti za ponovno uporabo, je kakovostna lahko se pere in uporablja zelo dolgo obdobje. Sistem se lahko uporablja tudi zunaj in je odporen na UV, dež, sneg... v primeru vetra pa je potrebno sistem obtežiti. Sestavljen je v 1 minuti. Priložena je torba za prenašanje. Skupna teža z grafiko 10 kg. Cena ne vsebuje DDV.

Kontaktirajte nas:

Naši najbolj nujni podatki:


Telefon: 041 717 310
Id. št za DDV:SI56286333
TRR: 34000-1006939710
E-mail: proefekt@siol.net